Hakkımızda

Avrupa’nın en büyük motor yenileme servis ağı GMY, 2006 yılında kurulmuştur. Türkiye’de aralarında Mercedes-Benz, Fiat, Opel, Hyundai, Nissan, Kia, Skoda gibi markalara teknik danışmanlık ve ülke genelinde motor revizyonu konularında hizmet vermektedir. Ayrıca Avis, Garenta, ALD, Denizfilo, Garantifilo gibi birçok büyük kuruluşun motor yenileme işlemlerine ülke genelinde destek vermektedir. 25 ilde 41 şubesi bulunan GMY, 1.300 civarında yetkili, 6.000 civarında özel servise hizmet sunmaktadır.

www.motorrevizyonu.com; rektifiye, motor yenileme veya diğer adıyla motor revizyonu konusunda nihai tüketici olan araç sahiplerine her türlü yardımcı olmayı amaçlamaktadır.

İstanbul Kartal’da bulunan 2100 metrekare merkez servisimizde, deneyimli teknik ekip ve ekipmanlarımız ile sizlere; her türlü binek, hafif ticari, ağır vasıta ve marin motorlarının yenilenmesi konusunda yardımcı olmak için hizmet vermekteyiz.

Motor yenileme ile beraber siz müşterilerimize; yedek parça temini, turboşarj revizyonu, manüel/otomatik şanzıman revizyonu, dizel partikül filtresi temizliği gibi hizmetleri de aynı çatı altında sunmaktayız.

Her türlü istek ve sorularınız için bize 0216 573 48 25 ve 0541 349 56 82numaralı telefonlardan ulaşabilirsiniz.

motor yenileme istanbul, motor rektifiye istanbul, motor revizyonu istanbul, opel motor rektefiye fiyatları, ford focus motor yenileme fiyatları, motor yenileme fiyatları 2018, motor yenileme fiyatları 2019, benzinli motor rektefiye fiyatları 2018, dizel motor rektefiye fiyatları 2018, motor yenileme maliyeti, motor honlama fiyatları, motor rektefiye kaç lira, komple motor revizyonu, silindir kapak revizyonu, silindir kapak yuva taşlama, renault 1.5 dizel motor yenileme fiyatları

8 thoughts on “Hakkımızda

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir